Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα,

σύμφωνα με τον διαμοιρασμό κατά αλφαβητική σειρά και λαμβάνοντας υπόψιν τα παιδιά που έχουν αδέρφια στο σχολείο μας, δημιουργήθηκαν τα παρακάτω υποτμήματα (ομάδες)  για κάθε τμήμα της Α΄ Δημοτικού.


Η  Α΄ ομάδα  την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει τις ημέρες  Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή.

Η  Β΄ ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει τις ημέρες Τρίτη - Πέμπτη.

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα η  Α΄ ομάδα  θα έρθει τις ημέρες  Τρίτη - Πέμπτη , ενώ η  Β΄ ομάδα  θα έρθει τις ημέρες  Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Δηλαδή, θα έρχεστε εναλλάξ.

    Εάν κάποιοι/ες από εσάς δεν επιθυμείτε να στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1-6-2020 έως 26-6-2020), γιατί έχετε συγκεκριμένους σοβαρούς λόγους (όπως άτομα που συνοικούν μαζί σας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες), παρακαλείστε να κάνετε υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα στείλετε με email στο σχολείο.

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να δείτε στο blog του σχολείου μας:




Α΄ 1




Α΄ 2


                                              Δασκάλα Τάξης:  κ. Χαζάπη Αγάπη


                        Α΄ ΟΜΑΔΑ                              
   
  


                                 Β΄ ΟΜΑΔΑ







Α΄ 3






Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ! !

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ! !

 ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ! !





«Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ
να τον προϋπαντήσουμε, παιδιά, στην εξοχή.
Λουλούδια ας μαζέψουμε και ρόδα και κρίνα
Στεφάνι να πλέξουμε του Μάη μ’ εκείνα…»



Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αγαπητά μας παιδιά, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να περάσατε όμορφα με την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως τις μέρες του Πάσχα ανακτήσατε δυνάμεις και είστε έτοιμοι να εργαστείτε ξανά όπως πριν.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ! ! ! 



Δευτέρα 13 Απριλίου 2020




Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς, 

κλείσαμε κιόλας ένα μήνα με τα σχολεία κλειστά, βιώνοντας μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, που αφορά όχι μόνο εμάς,αλλά και όλο τον κόσμο. Η καθημερινότητά μας άλλαξε, όπως και οι συνήθειες όλων μας, συνειδητοποιώντας όμως πόση σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και η υγεία και πόσο πρέπει να σκεφτόμαστε πέρα από τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο.

Οι Άγιες μέρες του Πάσχα που έρχονται είναι μέρες Αγάπης και Ελπίδας.
Σας ευχόμαστε, λοιπόν, να τις περάσετε με υγεία, με χαρά, με αγάπη, με χαμόγελα, με ελπίδα, με δύναμη και με πολλή υπομονή!
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες!
Η πίστη στον Ανεστημένο Χριστό να φέρει Ειρήνη και ανάπαυση σε κάθε καρδιά!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!
Οι δασκάλες σας







ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Γεια σας παιδιά!!!
Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά!
Πλησιάζει ο καιρός και σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το ΠΑΣΧΑ!
Μπείτε στο φάκελο "ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ" και θα δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς! ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡


                      "ΧΡΗΣΙΜΑ"

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

06.04.2020

Σας ενημερώνουμε οτι απο σήμερα ξεκινάει το μάθημα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης και για την Α΄ Δημοτικού κάθε πρωί στις 10:00 ! ! !
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

"Παιδάκια, μάς έχετε λείψει πολύ! Σας αγαπάμε πολύ και σας σκεφτόμαστε! Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά, καθώς και οι οικογένειές σας! Το χαμόγελο να λάμπει διαρκώς στα προσωπάκια σας! Οι δασκάλες σας! ! ! "





ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !



Αγαπητά μας παιδιά και γονείς , σας καλωσορίζουμε!

Ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς.
Η ανθρωπότητα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Καλούμαστε, λοιπόν, όλοι να ‘‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’δείχνοντας τη δέουσα υπομονή και συμμόρφωση στις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη δημόσια και ατομική υγεία.

Τα σχολεία είναι κλειστά και η δια ζώσης επικοινωνία και διδασκαλία, που προσφέρει το σχολείο, δεν μπορεί να υποκατασταθεί από τεχνολογικά μέσα. Όμως, μέσα από τη δημιουργία αυτού του blog, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την επαφή των μαθητών μας με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην αρχή κάθε εβδομάδας  θα αναρτούμε τις εργασίες που θα έχουν να κάνουν τα παιδιά. Οι εργασίες αυτές θα είναι κοινές και για τα τρία τμήματα της Α΄ Ταξης. Επιλέγετε τις νέες εργασίες απο κάθε μάθημα, κάνετε save as και εκτυπώνετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε εκτυπωτή, τα παιδιά μπορούν να γράφουν τις απαντήσεις  στο πρόχειρο τετράδιο (κίτρινο τετράδιο για τα παιδιά του Α2). Επίσης, θα είναι απλές και κατανοητές, ώστε με ελάχιστη βοήθεια από εσάς τους γονείς να μπορούν να τις ολοκληρώσουν.

Καλό θα ήταν, σε συνεννόηση με τα παιδιά σας, να ορίσετε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, που θα ασχολούνται καθημερινά με τα μαθήματά τους, ώστε να υπάρχει προγραμματισμός και σταθερότητα.

Τέλος, στο  www.ebooks.edu.gr υπάρχουν όλα τα σχολικά βιβλία της Α΄ Δημοτικού σε ηλεκτρονική μορφή.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!
Οι δασκάλες σας

Σωτηρία Χανδρινού
Αγάπη Χαζάπη 
Δήμητρα Τσιρογιάννη


Πατήστε ΕΔΩ για τα νέα του σχολείου μας.